Hogyan kerül egy feldolgozásra váró disznó, a kolbásztöltő és a töpörtyűsütő üst a belváros szívébe a patinás Rejpál-ház udvarára?
A válasz egyszerűbb, mint gondolnánk: a Soproni Legáció valamint a Borlovagok és Borbarátok Egyesületének szervezésében egész napos disznótor zajlott székházunk épületében. Az intenzív hóesés igazi disznőöléshez illő téli hangulatot varázsolt a január 28-án rendezett eseményre.
Közel 30 rendtársunk, egyesületi tagunk részvételével zajlott a hagyomány teremtő jellegű rendezvény. A kötelező kelléknek számító pálinka mellett többek között sült vér, resztelt máj, pecsenye, hurka – kolbász is asztalra került. A változatos disznótoros menüt az ételekhez párosított remek borok egészítették ki.
A résztvevők támogatásai nem pusztán a rendezvény költségeit fedezték, de karitatív céljaink megvalósításához is segítséget jelentenek.